Dakdekkersbedrijf Cramer

Dakpannen

pannenEen goed gelegd dak bepaalt voor een belangrijk deel het aanzicht van een pand. Daarom is het van belang om een goede keuze te maken uit de vele vormen, kwaliteiten en kleuren, in combinatie met het gewenste esthetische effect.

Er is keuze uit betonpannen en keramische pannen. Betonpannen zijn de goedkoopste soort, snel aan te brengen. leverbaar in veel kleuren en meestal snel leverbaar.

Keramische pannen zijn kleurechter, in vele soorten en merken leverbaar en geven een fraai eindresultaat.

Sneldek Vlakke Mulden, Grote Romaanse Kruispan, Tuile du Nord, Oude Holle, Nieuwe Hollander, OVH 206, OVH 201, VHV 285/302 Utrechter en Neroma. Het zijn een paar namen van veel voorkomende dakpansoorten.

De meeste soorten dakpannen zijn tweedehands op voorraad dus een reparatie aan uw pannendak is vaak snel verholpen.

Recente projecten

Deventer | Dakterras

Deventer | DakterrasDaklekkage op een dakterras. Meer »

Deventer | Renovatie plat dak

Deventer | Renovatie plat dakOud dak met veel staand water en slecht geïsoleerd. Dit veroorzaakt vochtproblemen aan de binnenzijde. Meer »

Bel me terug

Heeft u vragen over de diensten van Dakdekkersbedrijf Cramer B.V. ? Wilt u weten of zonnepanelen geschikt is voor u? En welke oplossingen Cramer u kan bieden? Vraag het ons.

Vul het onderstaande formulier in om teruggebeld te worden door één van onze medewerkers.

captcha

Bel me terug

Spoedmelding

Wij verzoeken u indien mogelijk een foto toe te voegen bij uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m contact op met u.

Wilt u svp aangeven wat de bereikbaarheid is van het dak! Het dak is goed bereikbaar als u er zelf op kunt komen en slecht bereikbaar als een ladder niet voldoende is.

captcha

* verplicht veld

Spoedmelding