Dakdekkersbedrijf Cramer

Werkzaamheden

Nieuwbouw

Regelmatig treedt Dakdekkersbedrijf Cramer op als gespecialiseerde onderaannemer bij kleine en grotere bouwprojecten. Lees verder »

Onderhoud

Wij hoeven u niet te vertellen dat het vaak regent in Nederland. Onze daken worden door al dat water sterk op de proef gesteld. Het is daarom aan te raden om uw dak of daken regelmatige te inspecteren. Lees verder »

Preventie

Goed onderhoud kan preventief werken. Schade en daarmee gepaard gaande kosten en overlast wordt daarmee mogelijk voorkomen. Lees verder »

Reparaties

Als er dan toch schade ontstaat, door achterstallig onderhoud of door invloeden van buitenaf, dan zijn wij snel ter plekke. Lees verder »

Recente projecten

Deventer | Dakterras

Deventer | DakterrasDaklekkage op een dakterras. Meer »

Deventer | Renovatie plat dak

Deventer | Renovatie plat dakOud dak met veel staand water en slecht geïsoleerd. Dit veroorzaakt vochtproblemen aan de binnenzijde. Meer »

Bel me terug

Heeft u vragen over de diensten van Dakdekkersbedrijf Cramer B.V. ? Wilt u weten of zonnepanelen geschikt is voor u? En welke oplossingen Cramer u kan bieden? Vraag het ons.

Vul het onderstaande formulier in om teruggebeld te worden door één van onze medewerkers.

captcha

Bel me terug

Spoedmelding

Wij verzoeken u indien mogelijk een foto toe te voegen bij uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m contact op met u.

Wilt u svp aangeven wat de bereikbaarheid is van het dak! Het dak is goed bereikbaar als u er zelf op kunt komen en slecht bereikbaar als een ladder niet voldoende is.

captcha

* verplicht veld

Spoedmelding