Dakdekkersbedrijf Cramer

Over ons

Dakdekkersbedrijf-Cramer_Ronnie_Thijs

In de jaren ’60 begon Thijs Cramer vanuit Enschede met dakdekkerswerk in Oost Nederland (Overijssel en Gelderland). Begin jaren ’70 vestigde hij zich met zijn gezin in Twello om van daaruit het bedrijf verder uit te bouwen. Eén van de vier zonen, Ronnie, heeft gaandeweg de activiteiten overgenomen. ‘Daar kun je van op aan!’ was het motto van Cramer sr. Dat kun je nog steeds en, zoals Ronnie Cramer het verwoord: ‘Wij lossen het voor u op!’ Want dat is waar Dakdekkersbedrijf Cramer al die jaren voor staat: creatieve oplossingen en perfect uitgevoerd werk, hoogwaardige producten, kwalitatieve uitvoering en eerlijke prijzen.

Recente projecten

Deventer | Dakterras

Deventer | DakterrasDaklekkage op een dakterras. Meer »

Deventer | Renovatie plat dak

Deventer | Renovatie plat dakOud dak met veel staand water en slecht geïsoleerd. Dit veroorzaakt vochtproblemen aan de binnenzijde. Meer »

Bel me terug

Heeft u vragen over de diensten van Dakdekkersbedrijf Cramer B.V. ? Wilt u weten of zonnepanelen geschikt is voor u? En welke oplossingen Cramer u kan bieden? Vraag het ons.

Vul het onderstaande formulier in om teruggebeld te worden door één van onze medewerkers.

captcha

Bel me terug

Spoedmelding

Wij verzoeken u indien mogelijk een foto toe te voegen bij uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m contact op met u.

Wilt u svp aangeven wat de bereikbaarheid is van het dak! Het dak is goed bereikbaar als u er zelf op kunt komen en slecht bereikbaar als een ladder niet voldoende is.

captcha

* verplicht veld

Spoedmelding