Dakdekkersbedrijf Cramer

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn populair. Om de stijgende energiekosten voor te zijn kiezen veel mensen voor deze duurzame manier van energieopwekking.

Waar leveranciers van zonnepanelen vaak makkelijk doen over de plaatsing, is het toch goed om een deskundig advies met betrekking tot uw dak in te winnen. Met het ook op gewicht en bevestigen kan het nodig zijn om aanpassingen aan de dakconstructie van een plat dak of pannendak uit te voeren.

Wij leveren zelf geen zonnepanelen en installaties. Wilt u een combinatie van dakwerk met zonnepanelen? Wij brengen u graag in contact met enkele van onze partners.

Recente projecten

Deventer | Dakterras

Deventer | DakterrasDaklekkage op een dakterras. Meer »

Deventer | Renovatie plat dak

Deventer | Renovatie plat dakOud dak met veel staand water en slecht geïsoleerd. Dit veroorzaakt vochtproblemen aan de binnenzijde. Meer »

Bel me terug

Heeft u vragen over de diensten van Dakdekkersbedrijf Cramer B.V. ? Wilt u weten of zonnepanelen geschikt is voor u? En welke oplossingen Cramer u kan bieden? Vraag het ons.

Vul het onderstaande formulier in om teruggebeld te worden door één van onze medewerkers.

captcha

Bel me terug

Spoedmelding

Wij verzoeken u indien mogelijk een foto toe te voegen bij uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m contact op met u.

Wilt u svp aangeven wat de bereikbaarheid is van het dak! Het dak is goed bereikbaar als u er zelf op kunt komen en slecht bereikbaar als een ladder niet voldoende is.

captcha

* verplicht veld

Spoedmelding