Dakdekkersbedrijf Cramer

Dakgoten

Wij vervangen uw dakgoten of zinken dak vakkundig snel en voor een scherpe prijs in de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen.

Een dakgoot of plat dak repareren kan snel en eenvoudig en voorkomt dat houtwerk onder de dakgoot of plat dak verrot. Een dakgoot repareren adviseren wij alleen als de zinken dakgoot niet te oud is.  Afhankelijk van de situatie zijn duurzame en efficiënte oplossingen, zoals een EPDM laag, een goed alternatief.

Met onze expertise en uw wensen komen we altijd tot een passende oplossing.

Tip! Bent u van plan uw dakgoot te schilderen?

Dan is het handig dit aan te geven tijdens onze GRATIS dakinspectie/offerte. Nieuwe dakgoten combineren met schilderwerk, dat scheelt u namelijk dubbele steigerkosten!

Recente projecten

Deventer | Dakterras

Deventer | DakterrasDaklekkage op een dakterras. Meer »

Deventer | Renovatie plat dak

Deventer | Renovatie plat dakOud dak met veel staand water en slecht geïsoleerd. Dit veroorzaakt vochtproblemen aan de binnenzijde. Meer »

Bel me terug

Heeft u vragen over de diensten van Dakdekkersbedrijf Cramer B.V. ? Wilt u weten of zonnepanelen geschikt is voor u? En welke oplossingen Cramer u kan bieden? Vraag het ons.

Vul het onderstaande formulier in om teruggebeld te worden door één van onze medewerkers.

captcha

Bel me terug

Spoedmelding

Wij verzoeken u indien mogelijk een foto toe te voegen bij uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m contact op met u.

Wilt u svp aangeven wat de bereikbaarheid is van het dak! Het dak is goed bereikbaar als u er zelf op kunt komen en slecht bereikbaar als een ladder niet voldoende is.

captcha

* verplicht veld

Spoedmelding